Herenhuis

vanaf € 745.000,- v.o.n.

Het Herenhuis zouden we zomaar het Nieuw Kralingen 2.0-huis kunnen noemen. Het heeft een aantal kenmerken die je ook in Kralingen ziet. Kom binnen in de ruime vestibule en ervaar dat luxe gevoel door de hoogte van de 3 meter hoge begane grond. Het Herenhuis is 6 meter breed en 11 meter diep. Dit resulteert in een woonoppervlakte variërend van 164 tot 193 m². De grote woonkeuken wordt vast een favoriete plek in huis. Door de gevelvullende glazen achterpui is het alsof je in de tuin staat te koken!

Uiteraard is het mogelijk om de woning nog uit te breiden op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers. De zolder is een vrij indeelbare verdieping waar je echt iets bijzonders van kunt maken. Een kantoor, slaapkamer met badkamer en suite, wat wordt het? Laat je inspireren door de indelingsvoorstellen.

In Aan de Boezem komen 20 Herenhuizen. We hebben bouwnummer 69 uitgelicht. Spreekt de grootte en indeling van dit huis je aan? Dan zijn er nog 2 zaken te kiezen:  de architectuur en de ligging. Er zijn huizen  aan het water en huizen met een tuin op het zuidwesten. De architectuur loopt uiteen van modern tot traditioneel, doordat zowel Braaksma & Roos, Inbo Architecten en Architectuur Maken een ontwerp maakten voor het herenhuis.

Interesse? Bekijk de documentatie!

Downloads