Woningtypes

in de spotlights

In de aanloop naar de start verkoop van de eerste deelgebieden in 2021 zetten we alvast vier verschillende woningtypes in de spotlights. Maak kennis met het herenhuis, het extra brede herenhuis, de videwoning en het herenhuis met souterrain. Dit is slechts een greep uit de woningen die we straks daadwerkelijk verkopen, maar het geeft wel een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Interieurontwerpster Jessy Langen heeft van alle woningtypes een basisplattegrond ingericht én een variant gemaakt waarin opties als een uitbouw op de begane grond en 2e badkamer zijn verwerkt.

In elke woning komen één of meerdere Nieuw Kralingen Essenties terug. Dit zijn elementen die een typisch Kralings huis typeren en die de architecten op vernieuwde wijze terug laten komen in de woningontwerpen. Denk hierbij aan verhoogd wonen met zicht op de straat, een vestibule als entree, een tuingevel van glas, een souterrain en ruimtelijke trap. De Nieuw Kralingen Essenties komen in alle deelgebieden terug.

Herenhuis

Het herenhuis zouden we zomaar het Nieuw Kralingen 2.0-huis kunnen nomen. De woning is standaard 165 m2 groot en heeft een woonkeuken met een grote glazen achterpui. Alsof je in de tuin staat te koken! Uiteraard is het mogelijk om de woning nog uit te breiden op de begane grond. Aantrekkelijk? Dit herenhuis is beschikbaar in meerdere deelgebieden van Nieuw Kralingen en wordt ook aangeboden in ‘Aan de Boezem 1 en 2’. en ‘Op de kop van de Avenue’ die in 2021 in verkoop gaan.

* klik op de afbeeldingen om deze te vergroten

Videwoning

Licht, praktisch en zeker niet alledaags! Deze videwoning heeft 130 m2 woonoppervlakte en veel indelingsmogelijkheden!

De verdeling van alle ruimtes over 4 woonlagen zorgt ervoor dat iedere woonlaag zijn eigen functie heeft. De vide verbindt de begane grond en 1e verdieping met elkaar, een bijzonder detail met een heel ruimtelijk effect.

Herenhuis extra breed

Een 7,8 meter brede achtergevel, helemaal van glas. In deze herenhuizen heb je overal het gevoel buiten te leven. Bijkomend voordeel: de tuin is net zo breed en de slaapkamers op de eerste verdieping zijn ook extra ruim.

Geef de slaapkamer de sfeer van een luxe hotelsuite! Deze woning komt onder andere terug in deelgebieden ‘Aan de Boezem 1’ en ‘Aan de Boezem 2’.

Herenhuis met souterrain

Net als veel woningen in Kralingen heeft dit herenhuis van 220 m2 een souterrain. Een volledige extra verdieping waar je echt wat bijzonders van kunt maken. De enorme glazen achterpui is de eyecatcher van deze woning. Hierdoor beleef je bijna overal in huis de diepe achtertuin.

Deze woning wordt te koop aangeboden in het deelgebied ‘Op de kop van de Avenue’.